Emeklilere Türkiye Yüzyılı kahvaltısı

Çanakkale’de emeklilere özel Türkiye Yüzyılı kahvaltısı düzenlendi. 18 Mart Kız Yurdu'nda konaklayan ikinci dönem emekliler için yapılan etkinlikte, SGK Çanakkale İl Müdürü Hilmi Ercan, emeklilere Çanakkale Savaşları Tarihi Alan gezisi ve diğer sosyal faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

642

Türkiye Yüzyılının Emektarları Projesi kapsamında, 18 Mart Kız Yurdu’nda konaklayan ikinci dönem emekliler için düzenlenen kahvaltı programında SGK Çanakkale İl Müdürü Hilmi Ercan, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan gezisi ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi verdi.

İl Müdürü Hilmi Ercan program da konuşma yaptı

Türkiye Yüzyılının Emektarları Projesi kapsamında 18 Mart Kız yurdunda ücretsiz konaklayan ve ilimizde tatil yapan ikinci dönem emeklilerimizle kahvaltı programı düzenlendi. SGK Çanakkale İl Müdürü Hilmi Ercan program da konuşma yaparak emeklilerimizin konaklama süresince Çanakkale Savaşları Tarihi Alan gezisi ve diğer sosyal faaliyetler ile yararlanabilecekleri ayrıcalık ve indirimler hakkında bilgiler verdi. Kahvaltı programına katılan emekliler kendilerine verilen değer için teşekkür ederek talep ve beklentilerini ilettiler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş