havadurum

Elit Andaç Çam Kimdir? Elit Andaç Çam’ın yer aldığı diziler neler?

Elit Andaç Çam, son dönemde boşandığı eşi Aziz Caner İnan ve yeni aşkı Bülent Emrah Parlak ile gündemde. Peki Elit Andaç Çam kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Elit Andaç Çam’ın hayatı ve kariyeri hakkında bilmeniz gerekenler…

18264

Elit Andaç Çam, oyuncu ve tiyatrocu. ODTÜ Sosyoloji Bölümü ve Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Elit Andaç Çam, birçok dizi ve tiyatro oyununda rol aldı. 2019 yılında evlendiği oyuncu Aziz Caner İnan ile 2023 yılında boşanan Elit Andaç Çam, şimdilerde meslektaşı Bülent Emrah Parlak ile aşk yaşıyor. Elit Andaç Çam, son olarak Leyla ile Mecnun Değil adlı tiyatro oyununda sahne aldı.

Elit Andaç Çam Nereli, Kaç Yaşında?

Elit Andaç Çam, 8 Ağustos 1988 tarihinde Malatya’da doğdu. Aslen Malatyalı olan Elit Andaç Çam, lise yıllarında ailesiyle birlikte İzmir’e taşındı. Lisans eğitimini ODTÜ Sosyoloji Bölümü’nde tamamlayan Elit Andaç Çam, daha sonra İstanbul’a gelerek Kadir Has Üniversitesi’nde oyunculuk üzerine yüksek lisans yaptı. Elit Andaç Çam, 2023 yılı itibariyle 35 yaşındadır.

Elit Andaç Çam’ın Eski Eşi Kim?

Elit Andaç Çam, 2019 yılında oyuncu Aziz Caner İnan ile evlendi. Aziz Caner İnan, Fi, Siyah Beyaz Aşk gibi dizilerde rol almıştır. Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan, 2023 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Boşanma davasında ikili birbirlerinden hiçbir şey talep etmedi.

Elit Andaç Çam’ın Yeni Aşkı Kim?

Elit Andaç Çam, boşandığı eşi Aziz Caner İnan’ın ardından oyuncu Bülent Emrah Parlak ile aşk yaşamaya başladı. Bülent Emrah Parlak, Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Kardeş Payı gibi dizilerde rol almıştır. Elit Andaç Çam ile Bülent Emrah Parlak, Leyla ile Mecnun Değil adlı tiyatro oyununda birlikte rol alıyor. İkili, sarmaş dolaş görüntülenince aşkları ortaya çıktı.

Elit Andaç Çam Hangi Dizilerde Oynadı?

Elit Andaç Çam, kamera karşısına ilk kez 2012 yılında Zengin Kız Fakir Oğlan dizisiyle geçti. Daha sonra Fatih, Aşkın Bedeli, Yaz’ın Öyküsü, Gülümse Yeter, Savaşçı, Kızım, Akıncı, Ex Aşkım, Sipahi gibi dizilerde rol aldı. Elit Andaç Çam, son olarak 2022 yılında Show TV’de yayınlanan Sipahi dizisinde Meral karakterini canlandırdı.

Elit Andaç Çam Hangi Filmlerde Oynadı?

Elit Andaç Çam, sinema filmlerinde de rol aldı. 2017 yılında Sofra Sırları, On Adım ve Şaşkınlar Çetesi filmlerinde oynayan Elit Andaç Çam, 2019 yılında ise Bize Müsaade, Hilal, Feza ve Diğer Gezegenler ve Reflection / Yansıma filmlerinde rol aldı.

(Şerife Turhanlı)

Paylaş