havadurum

EKPSS Geç Başvuruları Son Dakika: Son Başvuru Tarihi ve Ücreti Ne Kadar?

EKPSS'ye başvurmayı kaçıranlar dikkat! ÖSYM, 2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kura geç başvurularını açtı. 5 Haziran Çarşamba günü saat 23.59'a kadar geç başvuru yapabilirsiniz. Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecek. Peki EKPSS kura geç başvuru ücreti ne kadar?

587

ÖSYM, 2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kura geç başvurularını açtı. 5 Haziran Çarşamba günü saat 23.59'a kadar AİS ekranı üzerinden geç başvuru yapabilirsiniz. Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecek. Peki EKPSS kura geç başvuru ücreti ne kadar?

EKPSS Geç Başvuru Tarihleri

EKPSS kura geç başvuruları 5 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 23.59'a kadar devam edecek. Bu tarihten sonra başvurular kabul edilmeyecek.

EKPSS Geç Başvuru Nasıl Yapılır?

EKPSS kura geç başvuru için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • ÖSYM'nin online işlem platformuna veya ÖSYM mobil uygulamasına giriş yapın.
  • "Sınavlar" menüsünden "Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)" seçeneğini tıklayın.
  • "Geç Başvuru" seçeneğini seçin.
  • Gerekli bilgileri doldurun ve sınav ücretini ödeyin.
  • Başvurunuzu onaylayın.

EKPSS Sınav Tarihi

2024 EKPSS kura sınavı 23 Haziran 2024 Pazar günü yapılacaktır.

EKPSS Geç Başvuru Ücreti

EKPSS kura geç başvuru ücreti 75 TL olarak belirlenmiştir. Başvurular ÖSYM'nin online işlem platformu (https://osym.gov.tr/) üzerinden veya ÖSYM mobil uygulaması üzerinden yapılabilmektedir.

EKPSS'ye Kimler Başvurabilir?

Engellilik oranı %60 ve üzeri olanlar, 65 yaşını doldurmamış olanlar ve yasal engellilik belgelerine sahip olanlar EKPSS'ye başvurabilirler.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş