Ek kontenjan ve özel yetenekle yerleşen öğrenciler için kayıt süreci başladı

GSB yurt başvuru sonuçları açıklandı. Ek kontenjan ve özel yetenekle yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri 13 Ekim’e kadar e-Devlet üzerinden tamamlanacak.

348

2024-2025 eğitim öğretim yılı için GSB yurt başvuru sonuçları açıklandı. Ek kontenjanla üniversitelere yerleşen, özel yetenekle kabul edilen, yatay/dikey geçiş yapan öğrenciler ile yüksek lisans ve doktora öğrencileri, sonuçlarını e-Devlet üzerinden öğrenebilecekler. Yurtlara yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin, kayıt işlemlerini 13 Ekim Pazar günü saat 23.00’a kadar e-Devlet üzerinden tamamlamaları gerekiyor. Kayıt için ilk kayıt ücretinin ödenmesi ve e-Devlet’te yer alan taahhütnamenin onaylanması şartı aranmaktadır.

Yedek Yerleştirmeler Devam Ediyor

Yedek sırası bekleyen öğrenciler için yerleştirme süreci devam edecek. Yurtlara yerleşmek isteyen öğrencilerin, her hafta güncellenen yedek sıralarını takip etmeleri önem taşıyor.Kayıt işlemlerinde sorun yaşayan öğrenciler, 7/24 hizmet veren ALO GSB (444 0 472) üzerinden yardım talep edebilir.

Ek kontenjan ve özel yetenekle yerleşen öğrenciler için kayıt süreci başladı

GSB yurt başvuru sonuçları açıklandı. Ek kontenjan ve özel yetenekle yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri 13 Ekim’e kadar e-Devlet üzerinden tamamlanacak. 2024-2025 eğitim öğretim yılı için GSB yurt başvuru sonuçları açıklandı. Ek kontenjanla üniversitelere yerleşen, özel yetenekle kabul edilen, yatay/dikey geçiş yapan öğrenciler ile yüksek lisans ve doktora öğrencileri, sonuçlarını e-Devlet üzerinden öğrenebilecekler. Yurtlara yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin, kayıt işlemlerini 13 Ekim Pazar günü saat 23.00’a kadar e-Devlet üzerinden tamamlamaları gerekiyor. Kayıt için ilk kayıt ücretinin ödenmesi ve e-Devlet’te yer alan taahhütnamenin onaylanması şartı aranmaktadır.

Yedek yerleştirmeler devam ediyor

Yedek sırası bekleyen öğrenciler için yerleştirme süreci devam edecek. Yurtlara yerleşmek isteyen öğrencilerin, her hafta güncellenen yedek sıralarını takip etmeleri önem taşıyor.Kayıt işlemlerinde sorun yaşayan öğrenciler, 7/24 hizmet veren ALO GSB (444 0 472) üzerinden yardım talep edebilirler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş