havadurum

Edremit’te 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Edremit'te Şehit Hamdibey Meydanı'nda çelenk sunumu ve gençlerin gösterileriyle büyük bir coşkuyla kutlandı.

482

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Edremit ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında ilk olarak Edremit Şehit Hamdibey Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Kutlamalar Şehit Hamdibey Meydanı'nda başladı

Edremit’teki 19 Mayıs kutlamaları, sabah saatlerinde Şehit Hamdibey Meydanı'nda başladı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Kapalı Spor Salonu'nda coşkulu kutlama

Kutlama programı, Edremit Kapalı Spor Salonu'nda devam etti. Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Anadolu Lisesi'nin organize ettiği programda, gençlerin hazırladığı gösteriler büyük ilgiyle izlendi. Spor salonundaki etkinliklerde öğrenciler, dans gösterileri, şiir dinletileri ve müzik performansları sergiledi.

Dereceye giren öğrencilere ödüller verildi

Program kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Öğrenciler, performansları ve başarılarıyla bayramın coşkusunu yaşattı.

Katılım ve coşku yüksekti

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına Edremit halkı yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar, bayram coşkusunu hep birlikte yaşarken, gençlerin hazırladığı etkinlikler büyük beğeni topladı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş