Eceabat’tan öğrencilere ücretsiz feribot desteği!

Eceabat Belediyesi, Eceabat’ta yaşayan ve eğitimini Çanakkale’deki okullarda sürdüren öğrenciler için ücretsiz feribot desteğini sürdürmeye devam ediyor.

543

Eceabat Belediyesi, Belediye’nin eğitim ve sosyal hizmetleri kapsamında, Eceabat’ta ikamet edip eğitimini örgün olarak Çanakkale’deki okullarda sürdürmek durumunda bulunan ilk, orta, lise ve 25 yaşını doldurmamış örgün öğrenim gören üniversite öğrencilerine katkı amacıyla, feribot geçiş ücretleri 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında da destek olmaya devam ediyor.

Başvurular bugün sona eriyor

Konuyla ilgili Eceabat Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Bu kapsamda isteklilerin, aşağıda belirtilen güncel belgelerle birlikte en geç 27.09.2024 tarihi mesai bitimine kadar belediyemiz Sosyal Hizmetler Memurluğuna başvuru yaparak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular kesin olarak kabul edilmeyecek, ancak 2. Yarıyıl başlangıcında ilan edilecek tarihler arasında yapılan başvurular tekrar değerlendirmeye alınacaktır” ifadeleri yer aldı.

İstenilen Belgeler;

Kimlik Fotokopisi

İkametgah Belgesi

Öğrenci Belgesi

Gestaş Öğrenci Kartı

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş