Eceabat pazarında sağlıklı beslenme ve obeziteye dikkat çekildi

Eceabat Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte, Eceabat pazarında beslenme konusunda yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara bilgi verildi.

1037

Eceabat Toplum Sağlığı Merkezi, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve obeziteyle mücadeleye katkıda bulunmak amacıyla ilçede önemli bir farkındalık etkinliği düzenledi. İnsanların yoğun olduğu Eceabat pazarında gerçekleştirilen bu etkinlikte, beslenme konusunda yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlar, Eceabat Toplum Sağlığı Merkezi’nden sağlıklı beslenme ve obezite polikliniğinden diyetisyen randevusu alabilecekleri şekilde görevliler tarafından vatandaşlara bilgi verildi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada; “Eceabat Toplum Sağlığı Merkezi personeli tarafından ilçemiz pazarında "Sağlıklı Beslenme ve Obezite" konularında farkındalığı arttırmak amacıyla beslenme konusunda yardıma ihtiyacı olanları Eceabat Devlet Hastanesinde bulunan sağlıklı beslenme ve obezite polikliniğinden diyetisyenimize randevu almaları için yönlendirme yapılarak sağlıklı beslenme hakkında bilgilendirme yapılmıştır” denildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş