Dünyanın en büyük yelkenli yatı Bozcaada’ya geldi

Dünyanın en büyük yelkenli yatı olan Club Med2, 390 yolcusuyla birlikte Bozcaada’ya geldi. 25 Ağustos’ta İstanbul’dan yola çıkan gemiyi limanda Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe karşıladı.

626

Dünyanın en büyük yelkenli yatı olan 5 direkli yelkenli yolcu gemisi Club Med 2, 390 yolcusuyla başladığı İstanbul-İyon Adaları turunda İstanbul’dan yola çıkarak Bozcaada’ya geldi. Rotasına Bozcaada’yı ekleyen ilk gemi olan ve 25 Ağustos’ta İstanbul’dan demir alan Club Med 2’nin ilk durağı Bozcaada oldu. Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe de gemiyi karşılayarak bir ziyaret gerçekleştirdi.

Club Med Türkiye Ülke Direktörü Özlem Tosun’un da yer aldığı buluşmada Tosun; Yahya Göztepe’ye ziyareti için teşekkür ederken Club Med 2’nin cruise gemileri arasında seyahat rotasına Bozcaada’yı ekleyen ilk gemi olmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Club Med’in ardından diğer gemilerin de turlarına Bozcaada’yı eklemeye başladıklarını gördüklerini ifade eden Özlem Tosun, bunun hem Türkiye hem de Bozcaada turizmi için sevindirici bir gelişme olduğunu sözlerine ekledi.

2022 yılında tamamen yenilenen, 5 direği, 184 kamarası, 2700 m2’lik güvertesi ve 187 metre uzunluğu ile dünyanın en büyük yelkenlisi olan lüks Exclusive Collection segmentindeki Club Med 2, Fransa, Belçika, İngiltere ve İsviçre ağırlıklı Türk misafirlerin de aralarında olduğu 390 seçkin yolcusuyla İstanbul-İyon Adaları turu Bozcaada’nın ardından uğrayacağı Yunan adalarından sonra 31 Ağustos’ta Korfu’da son bulacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş