havadurum

Dünya Kahve Günü’nde Kaçırmamanız Gereken İndirimler

Dünya Kahve Günü, kahvenin dünyanın dört bir yanındaki etkinliklerle kutlandığı bir gündür. Türkiye’de de pek çok kahve markası ve mağazası bu güne özel indirimler ve kampanyalar düzenliyor. İster evde kendi kahvenizi yapın, ister dışarıda sevdiklerinizle keyifli bir kahve molası verin, bu indirimleri kaçırmayın.

3676

Kahve, dünyanın en çok sevilen ve tüketilen içeceklerinden biridir. Kahve severler için her gün kahve günüdür, ancak 1 Eylül, kahveye özel bir anlam kazandıran bir tarihtir. Dünya Kahve Günü, kahvenin tarihini, kültürünü ve lezzetini kutlamak için her yıl 1 Eylül’de anılıyor. Bu gün, kahve üreticilerine, işçilerine, tüketicilerine ve severlerine saygı göstermek ve kahve tutkusunu paylaşmak için bir fırsat sunuyor. Peki Dünya Kahve Günü’nde neler yapabilirsiniz? Hangi markalar kahve severlere özel indirimler sunuyor? Bu soruların cevaplarını bu makalede bulabilirsiniz.


Dünya Kahve Günü İndirimleri Neler?

Dünya Kahve Günü’nde kahve severleri mutlu edecek pek çok indirim ve kampanya var. İşte bazıları:

• Jumbo: Jumbo, Dünya Kahve Günü’ne özel olarak seçili kahve fincanı takımlarında %10 indirim sunuyor. Farklı renk, desen ve modellerdeki fincanlarla kahvenizi daha şık sunabilirsiniz.

• Madame Coco: Madame Coco da Dünya Kahve Günü’ne özel olarak seçili kahve fincanı takımlarında %50+%20 indirim uyguluyor. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için şık ve kaliteli fincanlar alabilirsiniz.

• Trendyol: Trendyol, Dünya Kahve Günü’nde kahve severlere özel olarak filtre kahvelerde %40’a varan indirimler sunuyor. Jacobs, Tchibo, Anisah gibi paket kahvelerde bugüne özel ekstra indirimler de bulunuyor.

• Starbucks: Starbucks, Dünya Kahve Günü’nde herhangi bir içecek alan müşterilerine ikinci içeceği %50 indirimli veriyor. Ayrıca Starbucks Rewards üyeleri için de ekstra puan kazanma fırsatları var.

• Kahve Dünyası: Kahve Dünyası da Dünya Kahve Günü’nde herhangi bir içecek alan müşterilerine ikinci içeceği ücretsiz veriyor. Ayrıca internet sitesinden yapacağınız alışverişlerde de %20 indirim uygulanıyor.

(Damla Yeltekin)

Paylaş