Dünya Güzellerim Tatilde Kaldırıldı Mı? Bülent Ersoy'un ayrılığıyla 'Dünya Güzellerim Tatilde' yayından kaldırıldı!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, "Dünya Güzellerim Tatilde" programından ayrıldığını açıkladı. Bu ayrılığın ardından, programın yayından kaldırılması kararı alındı.

1493

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrıldığını duyurdu. Ersoy, ayrılışının arkasında "daha fazla bu mahallevari avam ortamda kalamayacağım" şeklindeki açıklamasıyla dikkat çekti. Bu ayrılığın ardından, programın yayından kaldırılmasına karar verildi.

Bülent Ersoy'un ardından programın kadrosunda bulunan diğer ünlü isimler Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever ile birlikte, Dünya Güzellerim Tatilde'nin yayından kaldırılmasının sebeplerinden biri de yayıncı kanal Show TV ile yaşanan anlaşmazlıklar oldu. Programın 11 bölümü çekilmişti; ancak sadece iki bölümü ekrana gelebilmişti. Programın bu akşam 3. bölümünün yayımlanması bekleniyordu, ancak yayından kaldırılması kararı alındı.

Show TV'nin program akışından çıkarılan Dünya Güzellerim Tatilde'nin final yapması, izleyiciler ve hayranlar arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Bülent Ersoy, "Bazı kişilerin yönetim noksanlıkları gereği ve başıboş davranış biçimleri sebebiyle daha fazla bu mahallevari avam ortamda kalamayacağımı Bloom Medya patronu sayın Uygar Ataş beyefendiye de ilettirip, 11. bölümde kendi finalimi verdim ve programdan ayrıldım" demişti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş