Dünya Güzellerim Tatilde 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Eğlence ve Macera Devam Ediyor!

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever'in Çeşme'de yaşadıkları unutulmaz maceralar 2. bölüm fragmanıyla ekranlara taşınıyor!

1545

Show TV'nin sevilen programı Dünya Güzellerim Tatilde, 2. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever'in Çeşme'de yaşadıkları eğlenceli ve maceralı anlar, izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. 2. bölüm fragmanı da yayınlandı ve merak uyandırdı. Peki fragmanda neler var? Bülent Ersoy ve Banu Alkan arasında gerginlik mi var? Safiye Soyman ve Seray Sever eğlenceye doyuyor mu? 2. bölümde neler olacak?

Fragmanda Neler Görüyoruz?

2. bölüm fragmanında, Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever'in Çeşme'de denizin ve güneşin tadını çıkardıkları, çeşitli aktivitelere katıldıkları ve eğlenceli vakit geçirdikleri görülüyor. Fragmanda dikkat çeken bir diğer detay ise Bülent Ersoy ve Banu Alkan arasında yaşanan gerginlik. İki divanın atışması izleyicilere merak uyandırıyor.

Bülent Ersoy ve Banu Alkan Arasında Gerginlik Mi Var?

Fragmanda Bülent Ersoy ve Banu Alkan arasında kısa bir atışma yaşanıyor. Bülent Ersoy'un "Sarışın bekliyordum, esmer çıktın" sözlerine Banu Alkan'ın tepkisi merak konusu.

Safiye Soyman ve Seray Sever Eğlenceye Doymuyor!

Safiye Soyman ve Seray Sever ise fragmanda enerjileriyle dikkat çekiyor. İkili, Çeşme'nin tadını çıkarıyor ve eğlenceli aktivitelere katılıyor. Safiye Soyman'ın denize girdiği ve Seray Sever'in neşeli kahkahaları izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor.

2. Bölümde Neler Olacak?

2. bölüm fragmanı, izleyicileri merakta bırakıyor. Bülent Ersoy ve Banu Alkan arasındaki gerginlik büyüyecek mi? Safiye Soyman ve Seray Sever daha ne gibi eğlenceli aktivitelere katılacak? 2. bölümde neler olacak? Heyecanla bekliyoruz!

Dünya Güzellerim Tatilde Hakkında Bilgiler

Dünya Güzellerim Tatilde, Show TV'de Perşembe akşamları saat 20.00'de yayınlanan bir programdır. Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever'in Çeşme'de bir oteli işletmelerini konu alan programda, ünlü isimlerin eğlenceli ve maceralı anları ekrana geliyor.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş