Dört Mevsim Suit Otel kapılarını açtı

Çanakkale`de bin 550 metrekare alana kurulan ve toplam maliyeti 10 milyon TL`yi bulan Dört Mevsim Suit Otel, hem iç dizaynı hem konforu hem de muhteşem Çanakkale manzarasıyla konuklarına tam bir aile ortamı sağlıyor. Kentte hizmet vermeye başlayan Dört Mevsim Suit Otel, gerçekleştirilen finansman tanıtım toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

1656
 
 
 
İbrahim Gün, Mehmet Yüksel ile Yıldıray Yüksel`in ortaklaşa Çanakkale`ye kazandırdığı tesiste 60`ar metrekareden oluşan 24 daire bulunuyor. Bir dairede rahatlıkla 5 kişinin konaklayabileceği otelde, misafirler için her daireye tasarlanan tam teşekküllü mutfak ise dikkat çekiyor. 120 yatak kapasiteli Dört Mevsim Suit Otel`in muhteşem Çanakkale Boğazı`nın yanı sıra kent manzarası ve doğa ile iç içe olması da müşterilerine ayrı bir keyif sunuyor. Turizm sektörüne en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlayan otel, yerli ve yabancı turistlerden büyük takdir topluyor. Kadrosu tecrübeli ve deneyimli personelden oluşan Dört Mevsim Suit Otel`in ortaklarından İbrahim Gün, kentte yeni kazandırılan otelin hayırlı olmasını diledi. Sektörde konuklara en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçladıklarını ifade eden Gün; “Dörtmevsim Oteli Çanakkale’mize hayırlı olsun. Burada 15 aileye istihdam sağlanacak. Çanakkale`ye gelen turistleri de en iyi şekilde ağırlamayı düşünüyoruz. Güzel bir butik otel olarak hem turizm sektörüne hem de Çanakkale`ye en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz” dedi.
 
 
“Yatırım maliyetimiz 10 milyon TL`yi bulacak”
Şu ana kadar 2,5 milyon TL harcama yapılan Dörtmevsim Suit Oteli`n toplam maliyetinin 10 milyon TL`yi bulacağını ifade eden İbrahim Gün; “Otelimizde 60`ar metrekareden oluşan 24 dairemiz var. Bir dairede 5 kişi konaklayabiliyor. Her dairede tam teşekküllü mutfağımız var. Maksimum 120 yatak seviyesine kadar çıkabiliyoruz. 1500 metrekare alana sahip olan otelimiz için şu ana kadar 2,5 milyon TL civarında harcama yaptık ama toplam yatırım maliyetimiz 10 milyon TL`yi bulacak” diye konuştu.
 
 
“Tam bir aile oteli kazandırdık”
Çanakkale`ye gelecek olan misafirler için aile ortamına sahip bir otel kazandırdıklarını kaydeden Gün; “Amerika, Avrupa ve Yunan adalarına çok gittiğimiz için oralarda bu tip konseptler çok fazlaydı. Bu konsepti Çanakkale`de ilk defa biz uygulamayı düşündük. İnşallah başarılı olacağımızı umut ediyorum. Diğer otellerden farkımız otelimizin tamamen suit olmasıdır. Çanakkale`ye tam bir aile oteli kazandırdık. Otelimizde konaklayacak olan misafirlerimiz çocuklarını ayrı bir yerde yatırma gibi problemle karşı karşıya kalmayacak. Konuklarımızın, dairelerde kendilerine ait mutfakları var. Konuklarımızın kendi yiyeceklerini mutfakta yapabilecek olması büyük bir avantaj” dedi.
 
 
“Otelimiz 3 yıldızlı olacak”
Dörtmevsim Suit Oteli olarak 3 yıldız almak için gerekli müracaatları yaptıklarını kaydeden Gün; “Otel olarak yıldız konusunda gerekli müracaatımızı yaptık. Eksikliklerimizi tamamladığımızda 3 yıldız alabileceğimizi söylediler. Şu anda bölgenin belediye tarafından turizm alanı ilan edilmesi gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Belediyeye müracaat etmek için dosyalarımızı hazırlıyoruz. Bölgenin turizm alanı olarak ilan edilmesi lazım. Çanakkale`nin daha güzel tesislere ihtiyacı var. Şu anda turizm tamamen Çanakkale`nin içine sıkışmış durumda. Çanakkale`nin daha çok otele ihtiyacı var. Çünkü zaman zaman turistler otel bulmakta sıkıntı çekiyor. Gelecek yıl Çanakkale Kara Savaşları`nın 100. yıldönümü ve aynı zamanda Anzaklar`ın katılacağı Şafak Ayi`nin 100. yılı nedeniyle kente çok sayıda misafir gelecek. 100 bin kişinin geleceğinden bahsediliyor. Çanakkale`de toplam yatak kapasitesi 4 bin olacak. Kente gelecek misafirleri nerede yatıracağız? Herkes misafirleri evine alsa bile onlarda yetmeyecek gibi geliyor. O yüzden Çanakkale`ye daha çok tesis gerekiyor” şeklinde konuştu.
 
 
“Konuklarımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz”
Dört Mevsim Suit Otel Müdürü Vahap İrim ise; “Çanakkale için yeni bir konsept. İnşallah gelen müşterilerimiz için iyi olur. Bizde hizmetlerimizle en iyi şekilde konuklarımızı ağırlayacağız. Otelimiz hizmet verdiği günden bu yana konuklarımızdan geri dönüşler çok olumlu yönde geliyor. Çanakkale’mize yeni otelimiz hayırlı olsun” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından basın mensuplarına otel gezdirilerek detaylı bilgiler verildi.
 
 
 
Paylaş