Doğtaş’tan Ankara’da iki mağaza birden

Mobilya sektörünün öncü markası Doğtaş, Ankara’nın Keçiören ilçesinde iki yeni mağaza açtı. Keçiören ve Etlik’te gerçekleşen açılışlarla mağaza sayısını 252’ye yükselten Doğtaş, büyümesini sürdürüyor. Ankara’da düzenlenen açılışlara Doğtaş yöneticileri, mağaza sahipleri ve yerel yönetim temsilcileri katıldı.

949

Yaşam alanlarını özenle güzelleştiren, geniş ürün seçenekleri, şık tasarımları ve kalitesi ile fark yaratan Türkiye’nin öncü mobilya markalarından Doğtaş, Ankara’nın Keçiören ve Etlik bölgelerinde aynı gün iki mağazasını müşterileriyle buluşturdu. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen açılışlara Keçiören Kaymakamı Mehmet Akçay, Ak Parti İlçe Başkanı, MHP İl Başkanı, MHP İl Başkan Yardımcısı, Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, Doğtaş Ticari Pazarlama ve Perakende Geliştirme Direktörü Cihan Engin Pusuluk, Doğtaş Türkiye Ticari Pazarlama ve Perakende Geliştirme Müdürü Bekir Güven, Doğtaş Perakende Geliştirme Müdürü Temel İpekçi ile çok sayıda davetli katıldı.

Halıcı Grup Ankara Keçiören ve Osko Mobilya Ankara Etlik Doğtaş mağazaları, zengin ürün çeşitliliği ve üstün hizmet kalitesiyle bölge halkına keyifli alışveriş deneyimleri sunmayı hedefliyor.

Açılışta yaptığı konuşmasında Yeni mağazaların bölgedeki mobilya alışveriş deneyimini zenginleştireceğini belirten Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, “Doğtaş olarak Ankara’da aynı günde iki mağazamızı açmanın gururunu taşıyoruz. Her zaman olduğu gibi müşteri memnuniyetini üst seviyeye konumlandıran bir tutumla Ankara’da da müşterilerimize ulaşacağız. Bugün mağaza sayımızı 252’ye yükselttik ve bu ivmeli büyümemizi sürdürmek üzere emin adımlar atıyoruz” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş