havadurum

DOĞTAŞ’a bir ödül de sosyal medya kullanımından

Çanakkale’nin ve Türkiye’nin öncü mobilya markalarından DOĞTAŞ, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. DOĞTAŞ, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen, Reklam ve Pazarlama İletişimi Derneği’nin (REPİD) destek verdiği Brandverse Awards ödülleri kapsamında sektörde en iyi sosyal medya kullanımı ve veri analitiği kategorisinde mobilya alanında altın ödülün sahibi oldu.

405

Kurulduğu günden bu yana hem Çanakkale’nin hem de Türkiye’nin öncü mobilya markası olan Doğtaş, ödül koleksiyonuna bir yenisini daha kattı.

Doğtaş, Reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarında başarılarıyla öne çıkan marka ve ajansların ödüllendirildiği Brandverse Awards 2024’te altın ödülün sahibi oldu. Veri Analitiği alanında rakiplerini geride bırakarak ödüle layık görülen Doğtaş, bu yıl da bu alandaki başarısını pekiştirdi. Katılan markalar Sami Basut başkanlığında jüri değerlendirmesi sonucu, 8 ana bölüm ve alt kategorilerinde 1 yıl boyunca 50 binden fazla hesap incelenerek kazananın belirlendiği kategoride ödül aldı.

Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafından düzenlenen Brandverse Awards yıl boyunca sergilenen reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi çalışmalarını özgün değerlendirme modeliyle ele alarak sektör standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Çanakkale’den yola çıkıp, Dünya’ya açıldı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde kurulduğu 1972 yılından bu yana büyüme ve kurumsallaşma çalışmalarıyla birlikte markalarının yatırımlarına hız kesmeden devam eden Doğanlar Mobilya Grubu bünyesinde 6 marka barındırıyor. Doğanlar Mobilya Grubu’nun markalarından güçlü iş ortaklarıyla dünyanın birçok seçkin noktasında yaygınlaşan Doğtaş, bugün; yurtiçi ve yurtdışında yer alan 300’ün üzerindeki konsept mağazasıyla, mobilya sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Firma bugüne kadar yapmış olduğu yeniliklerle, öncü çalışmalarıyla, sektörün birlik ve beraberliği adına attığı adımlarla, özellikle tasarıma ve tasarımcıya verdiği değerle dikkat çekiyor.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş