Doğayla iç içe bir festival

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Kazdağları Elma Hasat ve Doğa Sporları Şenliği katılımcılara doğayla iç içe bir hafta sonu geçirmenin yanı sıra çeşitli etkinliklerle katılımcılar keyifli vakit geçirecekler.

784

Kazdağları'nın eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan Ayazma Pınarı Tabiat Parkı, 21-22 Eylül 2024 tarihlerinde 4. Kazdağları Elma Hasat ve Doğa Sporları Şenliği'ne ev sahipliği yapacak. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen festivalde, katılımcılar doğayla iç içe bir hafta sonu geçirmenin yanı sıra çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirecekler. Kazdağları'nın el değmemiş doğasıyla, yemyeşil ormanları ve tertemiz havasıyla adeta bir cennet köşesi. Bu eşsiz coğrafyada her yıl Eylül ayında olgunlaşan lezzetli elmalar etkinlik kapsamında festivale ayrı bir renk katacak.

Festival programında kamp kurma, elma hasadı, doğa yürüyüşleri, tiyatro gösterimleri, halk oyunları ve müzik gibi aktiviteler yer alacak. Ayrıca, katılımcılara çeşitli ikramlar sunulacak. Doğa severler ve macera tutkunları, hem doğanın tadını çıkartırken hem de farklı spor ve kültürel etkinliklere katılarak gelecek için unutulmaz anılar biriktirecekler. Kazdağları'nın büyüleyici atmosferinde gerçekleşecek olan bu etkinlik, hem yerel halk hem de çevre illerden gelen misafirler için bulunulmaz bir fırsat olacaktır.

Doğayla iç içe, eğlenceyle dolu bir hafta sonu

Şenlik kapsamında iki gün boyunca birbirinden keyifli ve dopdolu etkinlikler sizleri bekliyor. İlk gün elma hasadı ve yerel elma çeşitlerinin tanıtımı ile başlayacak program, doğa yürüyüşleri, kamp imkanı, tiyatro gösterileri, halk oyunları, müzik dinletileri ve lezzetli ikramlar ile devam edecek. Aileniz ve sevdiklerinizle unutulmaz bir hafta sonu geçirmek istiyorsanız, 1-22 Eylül günlerinde Kazdağları Elma Hasat ve Doğa Sporları Şenliği'ne katılmanızı tavsiye ederiz.

Festivale nasıl katılabilirsiniz?

  • Kazdağları Elma Hasat ve Doğa Sporları Şenliği'ne katılım ücretsizdir. Festival Ayazma Pınarı Tabiat Parkı, Bayramiç / Çanakkale'de gerçekleşecek.
  • Kendi çadırınızla kamp yapabilir veya bölgedeki konaklama imkanlarından yararlanabilirsiniz.
  • Kazdağları'nın Doğal Güzelliklerini Keşfedin, Yöresel Lezzetlerin Tadına Varın
(ERHAN TAYLAN)
Paylaş