havadurum

Dilan Polat serbest bırakıldı mı? Dilan Polat ve Engin Polat boşandı mı? Tutuklu çiftin son durumu ne?

Türkiye’nin konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Tutuklu yargılanan fenomen çiftin son durumu merak ediliyor. Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu? Dilan Polat serbest bırakıldı mı? Dilan- Engin çifti ayrıldı mı, son durum nedir? İşte detaylar…

4087

Sosyal medyada lüks hayatlarıyla tanınan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, tutuklandıkları davada boşanma kararı aldı iddiasıyla gündem oldu. Çiftin, yasak aşk, kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamalarıyla yüz yüze olduğu ortaya çıktı. Peki, Dilan Polat ve Engin Polat boşanıyor mu? Dilan- Engin çifti ayrıldı mı, son durum nedir? İşte merak edilenler…

Dilan Polat ve Engin Polat kimdir?

Dilan Polat ve Engin Polat, sosyal medyada lüks hayatlarıyla dikkat çeken bir çifttir. Dilan Polat, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Dilan Polat, sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve videolarla fenomen oldu. Engin Polat ise 1989 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Engin Polat, aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor. Dilan Polat ve Engin Polat, 2018 yılında evlendi. Çiftin bir kız çocuğu bulunuyor.

Dilan Polat ve Engin Polat neden tutuklandı?

Dilan Polat ve Engin Polat, 1 Kasım 2023 tarihinde İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Çiftin, “kara para aklama”, “vergi kaçırma”, “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “nitelikli dolandırıcılık” suçlarından tutuklu yargılandığı ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında, Dilan Polat ve Engin Polat’ın sahte fatura keserek 200 milyon lira para akladıkları, ayrıca özel bir gizli mesajlaşma uygulaması kullandıkları belirlendi. Dilan Polat ve Engin Polat, cezaevinde tutuklu olarak yargılanmaya devam ediyor.

Dilan Polat ve Engin Polat boşandı mı?

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin boşanacağına dair iddialar ortaya atıldı. Bazı haber kaynakları, Engin Polat’ın Dilan Polat’ı aldattığını ve yasak aşk yaşadığını ileri sürdü. Ancak bu iddiaların doğruluğu henüz kanıtlanmadı. Dilan Polat ve Engin Polat’ın avukatı ise boşanma iddialarını yalanladı. Avukat, “Böyle bir durum söz konusu değil. Benim edindiğim hiçbir bilgide boşanacaklarına dair bir görüşme ya da bir başvuru yok.” dedi. Dolayısıyla, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin boşanma kararı aldığına dair kesin bir bilgi bulunmuyor.

Dilan Polat serbest bırakıldı mı?

Dilan Polat ve Engin Polat davası, halen devam ediyor. Çiftin, 4 ayrı suçtan toplam 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı belirtildi. Dilan Polat ve Engin Polat’ın avukatı, müvekkillerinin suçsuz olduğunu ve tahliyelerini talep ettiğini söyledi. Davanın sonucu, yargılamanın tamamlanmasının ardından belli olacak. (Şerife Turhanlı)

Paylaş