havadurum

Denizli Pamukkale'de öğrenciler, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutladı

Necla-Ergün Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Pamukkale ilçesinde muhteşem bir koreografi ile Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutladı.

1162

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Karahasanlı Mahallesi'nde bulunan Necla-Ergün Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü coşkusunu özel bir etkinlikle kutladı. Bu anlamlı etkinlik, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşti ve okulun bahçesinde muhteşem bir koreografiyle taçlandı.

Öğrenciler, özel bir çalışma sonucunda okul bahçesine, Cumhuriyet'in sembollerini ve önemli yapılarını tasvir eden büyüleyici bir koreografi oluşturdu. Kalp, meclis binası, milli muharip uçak KAAN, fabrika, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un figürleri, öğrencilerin emeği ve özverisiyle hayat buldu. Bu etkileyici gösteri, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından seslendirilen 100'üncü Yıl Marşı eşliğinde gerçekleşti ve bu anlamlı anlar, okulun sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşıldı.

(AA)

Paylaş