havadurum

Deniz Can Aktaş kimdir? Hudutsuz Sevda’nın Yıldızı Kimdir?

Hudutsuz Sevda dizisinin başrol oyuncusu Deniz Can Aktaş, son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bir isim. Peki, Deniz Can Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynamıştır? İşte, merak edilen tüm detaylar…

3330

Deniz Can Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynamıştır? Soruları hayranları tarafından merak ediliyor. Ünlü oyuncu hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. İşte ayrıntılar…

Deniz Can Aktaş kimdir?

Deniz Can Aktaş, 28 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Kastamonu İnebolu’lu olan oyuncu, Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine 2015 yılında Star TV’de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Seçkin karakterini canlandırarak başlamıştır.

Deniz Can Aktaş Hangi Dizilerde Oynamıştır?

Deniz Can Aktaş, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin ardından Hayat Bazen Tatlıdır, Neredesin Birader, Avlu, Aşk Ağlatır, Menajerimi Ara ve Kasaba Doktoru gibi birçok popüler projede yer almıştır. 2022 yılında vizyona giren Bandırma Füze Kulübü adlı sinema filminde de rol alan oyuncu, aynı zamanda Romeo&Juliet adlı tiyatro oyununda da sahne almaktadır.

Deniz Can Aktaş Hudutsuz Sevda’da Kimi Canlandırıyor?

Deniz Can Aktaş, FOX TV ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinde Halil İbrahim karakterine hayat vermektedir. Dizide Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak gibi usta isimlerle birlikte rol alan oyuncu, izleyicilerden büyük beğeni toplamaktadır. Hudutsuz Sevda dizisi, 21 Eylül 2023 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelmiştir.

Deniz Can Aktaş’ın Kişisel Hayatı

Deniz Can Aktaş’ın kişisel hayatı hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Oyuncunun şu anda bir sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Ancak geçtiğimiz yıl Kasaba Doktoru dizisindeki rol arkadaşı Elifcan Ongurlar ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak bu iddialar ne oyuncular ne de menajerleri tarafından doğrulanmamıştır.

Deniz Can Aktaş’ın boyu 1.83 m, kilosu ise 75 kg’dır. Oyuncunun burcu aslan, göz rengi ise kahverengidir. Oyuncunun sosyal medya hesapları da bulunmaktadır. Instagram’da @denizcanaktas adlı hesabıyla 1.8 milyon takipçisi olan oyuncu, Twitter’da ise @denizcanaktas_ adlı hesabıyla 32 bin takipçiye sahiptir.

(Esra Güller)

Paylaş