Davut Doğan'a Fahri Doktora ünvanı verildi

Çanakkaleli iş insanı, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan'a Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından İşletme alanında Fahri Doktora ünvanı verildi.

1052

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senatosu, ülkemize ve Çanakkale'ye yaptığı katkılardan dolayı Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan’a üniversitede düzenlenen bir tören ile "İşletme Bilimi” Alanında Fahri Doktora ünvanı verdi.

Törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan’ın özgeçmişini ve ÇOMÜ Senatosunun Fahri Doktora Kararını okudu ardından Doğanlar Holding’i anlatan kısa filmin izlendi.

Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan’a ÇOMÜ tarafından İşletme Bilimi’ alanında ülke ekonomisine ve sosyo-kültürel dokusunun gelişmesine katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu tarafından cübbe giydirilerek ÇOMÜ’nün rozeti takıldı ve ÇOMÜ’nün mensubu olduğunu, kurumsal aidiyeti ifade eden ÇOMÜ kimlik kartı verildi ve fahri doktora unvanı payesini takdim etti.

Hediye takdiminin ardından Davut Doğan yaptığı teşekkür konuşmasında şahsına yapılan bu iltifatın kendisi için büyük bir onur vesilesi olduğu vurgulayarak “Ülkemize ve Çanakkale’mize katkılar sunmaya ve bunun için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş