havadurum

Dardanel'in marka yüzü Somer Şef

559
Türkiye`nin balık ve deniz ürünleri uzmanı Dardanel, ünlü şef Somer Sivrioğlu ile imza attığı tüm yıla yayılan reklam kampanyasına amiral gemisi olan Ton Balığı ile devam ediyor. Reklam filminde Türkiye`nin 1 numaralı tercihi olan Dardanel`in lezzet ve pratikliğine vurgu yapılırken tüketicilerin kalbindeki yerini sağlamlaştırdığının altı çiziliyor. 
 
Bir markette geçen reklamda "Neden Dardanel Ton`u bu kadar çok seviyorsunuz?" diye soran Somer Şef, "Çünkü çok kaliteli ve çok lezzetli", "Çünkü Dardanel sızma zeytinyağı kullanıyor", "Bol protein ve Omega 3 deposu" yanıtlarını alıyor. Minik bir `ton sever` ise Dardanel`in kolay açılan kapağını gösteriyor. 
 
Dardanel Ton: Lezzetli anların vazgeçilmezi
Sağlıklı beslenmeye özen gösteren yetişkinler kadar çocukların da favorisi olan ton balığı sandviçten, salataya her haliyle; evde, ofiste, sporda, piknikte en keyifli anlara eşlik ediyor. 
 
100 gramı günlük protein ihtiyacının yüzde 47`sini karşılıyor
Doğal protein ve yüksek Omega 3 içeren ton balığı, 100 gram tüketildiğinde günlük protein ihtiyacının yüzde 47`sini karşılıyor. Omega 3`ün yanı sıra sadece doğal avcılık yoluyla yakalanan balıklarda bulunan ve çok güçlü bir antioksidan olan selenyum minerali ile kompleks yağ asitleri içeriyor. Türkiye`nin balık ve deniz ürünleri uzmanı Dardanel, 1984 yılından bu yana tüketicileri Atlantik ve Hint okyanuslarının tertemiz sularında yetişen balıklardan seçtiği, kolay açılabilir kutudaki ürünleriyle buluşturuyor. Dardanel`in `Balığını Sorgula` uygulaması sayesinde, balığın hangi okyanustan avlandığı izlenebiliyor.
(Yusuf Sonkurt) 
 
Paylaş