havadurum

Cumhuriyet’e Nefes Oluyorlar

Çanakkale Bisiklet Platformu Orman Gönüllüleri, Cumhuriyetin 100’üncü Yılına özel bir fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi. Radar mevkiindeki Asmatepe Orman Yangın Gözetleme Kulesi civarında belirlenen noktada, Cumhuriyet Ormanları kurmak için toprakla buluştular.

620

Çanakkale’de bisiklet tutkunları, Cumhuriyetin 100’üncü Yılına özel bir etkinlik düzenledi. Radar mevkiindeki Asmatepe Orman Yangın Gözetleme Kulesi civarında, Cumhuriyet Ormanları kurmak için fidan diktiler. Etkinlik, Çanakkale Bisiklet Platformu ve Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirildi.

Rüzgârın Demir Atlıları Geleceğe Nefes Oluyor

Çanakkale Bisiklet Platformu ve Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen etkinlik, Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında yapıldı. Etkinliğe katılan bisikletliler, doğa sevgisi ve “Rüzgârın Demir Atlıları Geleceğe Nefes Oluyor” mottosuyla, fidanları bisikletleriyle taşıyarak dikim alanına ulaştılar.

Cumhuriyet’e Nefes Sloganıyla Fidan Diktiler

Etkinlikte, Cumhuriyet’e Nefes sloganıyla 100’inci yıl Cumhuriyet Ormanları için fidan dikimi gerçekleştirildi. Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü koordinatörlüğünde belirlenen fidan türleri, bisiklet platformu üyeleri tarafından toprakla buluşturuldu. Etkinlik sonunda, bisikletliler fidan dikim alanında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

(Esra Güller)

Paylaş