havadurum

Cuma pazarında kıyafetlere yoğun ilgi…

Çanakkale Cuma pazarında kıyafetlerin önünde kalabalık gruplar, uygun fiyatlı kıyafetleri almak için birbiriyle yarışıyor. Pazarda tezgahlardaki fiyatlar ise vatandaşların ilgi odağında…

2205

Çanakkale Cuma pazarı da bu hafta da ziyaretçilerini ağırladı. Cuma pazarının tercih edilme nedenlerinden biri de kıyafet tezgahlarının en fazla açık olduğu gün olması. Farklı tezgahlarda farklı kıyafetler kent sakinlerinin beğenisine sunuluyor. Hayat pahalılığı etrafta her yerde görünür bir haldeyken, vatandaşlar kendi bütçelerine göre uygun fiyatlı olan tezgahları gezerek, kıyafet alışverişlerini tamamlamak istiyorlar. Pantolondan, kazaklara, montlardan ceketlere uzanan tezgahlar, alıcılarını bekliyor.

Mağazalar yerine pazar yerleri mi tercih ediliyor?

Çanakkale Cuma Pazarı, kent sakinlerinin uygun fiyatlı kıyafet bulma çabalarının odak noktası haline geldi. Her hafta ziyaretçi akınına uğrayan pazarda, kıyafet tezgahlarından yükselen yoğun ilgi dikkat çekiyor. Cuma günleri en fazla kıyafet tezgahlarının açık olduğu gün olması, vatandaşları çeşitli tercihler için pazara yönlendiriyor. Bu da akıllara aynı zamanda, mağazalar yerine pazarın tercih edilip edilmeyeceği sorusunu da beraberinde getiriyor. Vatandaşlar iki seçeneği de tercih ediyor olsa da pazar yerindeki ilgi de her geçen gün artıyor.

(Esra Güller)

Paylaş