ÇTSO, TSE denetiminden geçti

Türk Standartları Enstitüsü Belgelendirme Merkezi (TSE), Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO)’nda Kalite Revizyon denetimi gerçekleştirdi.

889

ÇTSO, Türk Standartları Enstitüsü Belgelendirme Merkezi (TSE) tarafından 19-20 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen TS EN ISO 9001 Belge Yenileme ve Güvenli Hizmet Belgesi gözetim denetimini başarıyla tamamladı.

Konu ile ilgili olarak odadan yapılan bilgilendirmede; Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen TSE denetimi, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Temiz, TSE Tetkikçisi Mustafa Ekin, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt’un hazır bulunduğu açılış toplantısıyla başladığı bilgisi paylaşıldı.

TSE Denetimi hakkında bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu: “Kalite Yönetim Sistemimizi TSE standartlarına uygun olarak sürdürüyoruz. Hizmet kalitemizin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için standardın gereklerini en iyi şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Personelimizin eğitimlerini takip ediyoruz. Denetim sırasında bir uygunsuzluk tespit edilmedi. Genel Sekreterimiz Sema Hanım ve Kalite Akreditasyon Yönetim Koordinatörümüz Şerife Hanım başta olmak üzere sisteme ve çalışmalarımıza katkı sağlayan personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş