havadurum

ÇTSO’dan ilçelerdeki sigorta acentelerine ziyaret

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 18 No’lu Meslek Komitesi ilçelerde faaliyet gösteren Sigorta Acentelerini ziyaret ettiler.

975

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 18 No’lu Meslek Komite Başkanı Ferdi Acar, Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Meclis ve Komite Üyeleri; Fatma Erhan, Orçun Oktay, TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyesi ve İl Delegesi Metin Kenar, Komite Üyesi Yıldıray Gürler, Sigorta Sektör Temsilcisi Asiye Seçil Şenoğul; Çan, Bayramiç, Ezine ve Ayvacık ilçelerindeki sigorta acentelerine ziyarette bulundular.

Çan’da Özgür Gökalp Sigorta Acenteliği, Çanakkale Sigorta İl Delegesi olan Nurdoğan Arslan - Nurdoğan Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti., İlker Şahin Sigorta Aracılık Hizmetleri, Eray Altıntaş Sigorta Acenteliği, Mehmet Yonar - Ersel Sigorta Aracılık Hizmetleri, Metin Kenar - MTN Sigorta Aracılık Hizmetleri, Bayramiç’de Engin Evin Sigorta Acenteliği, Melike Atmaca Sigorta Acenteliği, İbrahim Köse Sigorta Acenteliği, Ezinede Esra Erdil Sigorta Acenteliği, Cahit Kaylar Sigorta Acenteliği, Ayvacıkda Saliha Şen Şenol - Günay Sigorta Acenteliği, Hale Sezer - Emirhan Sigorta Acenteliği firmalarına yapılan ziyaret hakkında bilgi veren Komite Başkanı Ferdi Acar; “Meslek grubumuz ağırlıklı olarak sigorta acentelerinden oluşuyor. Sürekli istişare halinde olarak bilgi alışverişinde bulunuyoruz. TOBB Sigortacılık Müdürlüğü yetkililerinin katılımı ile yakın zamanda Çanakkale İli Sigorta Acenteleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştireceğiz.” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş