ÇTSO 18 No’lu Meslek Komitesi, Sigorta Haftasını kutladı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 18 No’lu Meslek Komitesi, 30 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında kutlanan Sigorta Haftası kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

124

Bu yıl 30 Eylül – 6 Ekim tarihleri arasında kutlanan Sigorta Haftası nedeniyle Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 18 No’lu Meslek Komitesi tarafından Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Çelenk koyma törenininde ÇTSO18 No’lu Meslek Komite Başkanı Ferdi Acar, Komite Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Sigorta Acenteleri Sektör Meclis Üyesi ve İl Delegesi Metin Kenar, Meclis ve Komite Üyeleri Fatma Erhan, Bülent Erdoğan, Orçun Oktay, Komite Üyesi Yıldıray Gürler ve birçok sigorta acentesi üyemiz hazır bulundu.

"Sigortacılık sektörü, dinamik bir yapıya sahiptir"

Sigorta Haftası ile ilgili bilgi veren ÇTSO 18 No’lu Meslek Komite Başkanı Ferdi Acar; “Sigortacılık sektörü, ekonomik kalkınmanın ve bireysel refahın sürdürülebilirliğinde önemli bir rol oynayan dinamik bir yapıya sahiptir. Sigorta, sadece bireylerin ve işletmelerin değil, aynı zamanda Ülke ekonomisinin de güvence altında olmasını sağlayan hayati bir unsurdur. Sigortacılık sektörü, risk yönetimi ve kriz dönemlerinde ekonomiye sağladığı katkılarla kritik bir öneme sahiptir. Sigorta Haftası’nın tüm sektör temsilcilerine, sigortalılara ve sigorta çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş