havadurum

ÇTB ve TOBB plaket takdim töreninde bir araya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 80’inci Genel Kurulu kapsamında 15 Mayıs Çarşamba günü TOBB Birlik Merkezinde, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlendi. Düzenlenen kurulda, delegelere hizmet şeref belgeleri teslim edildi.

918

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 80’inci Genel Kurulu kapsamında 15 Mayıs Çarşamba günü TOBB Birlik Merkezinde düzenlendi. Düzenlenen Genel Kurulu’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılım sağladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın beraberinde törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır katıldı.

Delegelere hizmet şeref belgeleri takdim edildi

TOBB camiasına ve ülke ekonomisine 10-20-30 yıl ve üzerinde sürede hizmette bulunan delegelere Hizmet Şeref Belgesi Takdimi düzenlenen törende takdim edildi. TOBB’a bağlı 365 Oda ve Borsanın Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, TOBB Delegeleri ve Genel Sekreterlerinin katıldığı programa Çanakkale Ticaret Borsasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Genel Kurul Delegesi Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, TOBB Genel Kurul Delegesi Sinan Yücel, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru ile Genel Sekreter Sevcan Elver eşlik etti.

Başkan Abdullah Deniz değerlendirmelerde bulundu

Program ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Abdullah Deniz “Birliğimizin 80’inci Genel Kurulu kapsamında düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Törenine Meclis Başkanımız, TOBB Çanakkale GGK Başkanımız, Delegelerimiz ve Genel Sekreterimiz ile katılım sağladık. Delege olarak belirli bir dönemi tamamlayan kardeşlerimize Hizmet Şeref Belgeleri takdim edildi. TOBB camiası içinde farklı kademelerde görev alarak Türk özel sektörünün yükünü üstlenen, özel sektörün önünü açmak için, para pul almadan çalışan, Türkiye’de girişimci sayısını arttıran, istihdam sağlayan İş adamlarımızı, iş kadınlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Bugün verilen plaketler bu emeğin ve vefanın buluşması…365 Oda ve Borsamız ile birlikte Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için dün olduğu gibi bugün ve yarın da emek verecek, çalışacak, üreteceğiz. Allah bu ülke için emek veren, alın ve akıl teri döken herkesin başarılarını daim kılsın” sözlerine yer verdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş