havadurum

ÇTB ve ÇTSO’dan, İskenderoğlu’na ziyaret

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Heyeti, 27. Dönem Çanakkale Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu’nu ziyaret etti.

767

AK Parti Genel Merkezi’ndeki ziyarette; ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Meclis Üyesi Sinan Yücel, ÇTSO Meclis Üyeleri Hüsnü Agah Ayhan, Recep Yılmaz, Birol Ürken, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal ile ÇTB Genel Sekreteri Sevcan Elver yer aldı.

Jülide İskenderoğlu, Çanakkale heyetinin gerçekleştirdikleri ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Gerçekleşen ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, “Birliğimizin 80. Genel Kurulu vesilesi ile Ankara programımız kapsamında Çanakkale Ticaret Borsası ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti olarak, Jülide Kardeşimizi makamında ziyaret ettik. Sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşmemizde, İlimiz ekonomisi, gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmalara ilişkin kendisine bilgiler verdik. Çanakkale Ticaret Borsası olarak Jülide İskenderoğlu’na sıcak ev sahipliğinden ve çözüm odaklı yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş