havadurum

ÇTB ile Bahçeşehir Koleji arasında protokol

Çanakkale Ticaret Borsası ile Özel Çanakkale Bahçeşehir Koleji arasında kurumsal indirim protokolü imzalandı.

660

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Özel Çanakkale Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Ümit Talip Kaya ve İlköğretim Müdürü Vildan Sarp ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette, Çanakkale Kampüs Müdürü Ümit Talip Kaya, “Bahçeşehir Kolejinin çalışmaları ve yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili bilgiler vererek, Türkiye’de yenilikçi eğitimin öncüsü Bahçeşehir Koljeninin uyguladığı STEM+A, Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖM),Çift Dili Eğitim modelleriyle geleceğe hazır bir nesil yetiştirdiğini ifade etti. Bahçeşehir Koleji ‘Nitelikli eğitim her çocuğun hakkıdır’ felsefesiyle 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibariyle Türkiye genelinde 65 ilde 153 kampüsle eğitim verdiğini dile getirdi.

Sonrasında Çanakkale Ticaret Borsası ve Özel Çanakkale Bahçeşehir Koleji arasında Borsa personeli ve üyelerinin çocuklarını kapsayan indirim protokolü imzalandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ise, “İmzalanan protokolün personel ve üyelere hayırlı olması dileğinde bulunarak, Ticaret Borsası olarak eğitime her zaman önem vermekteyiz. Bahçeşehir Koleji gibi Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarından birisi ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. ”dedi.

İmzalanan protokol kapsamında,

  • Çanakkale Ticaret Borsası üyeleri ve Ticaret Borsası personelinin çocuklarına, Özel Çanakkale Bahçeşehir Koleji’nde yaptıracakları yeni kayıtlarda ilgili eğitim öğretim yılına dair ilan edilen güncel eğitim ücretleri üzerinden “%10 üzerinden eğitim indirimi” uygulanacak olup, bu indirim 31.12.2024 tarihine kadar geçerli olacaktır.
  • Ödemede, indirim hakkına sahip kişilere nakit veya taksit seçeneği sunulacak, ödemeler tamamen kişilerin sorumluluğunda olacaktır.
  • Bahçeşehir Kolejine üyelerimiz, yeni kayıt işlemleri esnasında kurumsal anlaşma bilgisini ilgili Bahçeşehir Koleji Kampüsüne beyan etmekle yükümlü olup, beyan edilmediği takdirde geriye dönük işlem uygulanamamaktadır. Ayrıca kontenjan bulunması koşulu ile kayıt kabulü yapılacaktır.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş