Coşkulu Karaoke gecesi ile eğlenceli bir açılış

Biga Belediyesi’nin düzenlediği Kış Oyunları, 18 Ekim Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi’nde renkli bir karaoke gecesiyle başladı. Çocuklar ve gençler sahne alarak büyük bir coşku yaşadılar. Etkinlik, Biga’da kış aylarını daha eğlenceli hale getirecek.

388

Biga’da her yıl geleneksel hale gelen Kış Oyunları, 18 Ekim Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen karaoke gecesiyle başladı. Etkinlik, bölgedeki çocukların ve gençlerin büyük ilgisini çekti.

Sahneye çıkarak şarkılar söyleyen çocuklar, izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı. Etkinlik, Biga Belediyesinin önderliğinde ve gençlerin hazırladığı renkli sahnelerle oldukça renkli ve neşeli geçti.

“Kış Oyunlarımız tüm hızıyla devam edecek”

Biga Belediyesi, sosyal medya hesabından etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, Kış Oyunları’nın coşkulu bir şekilde başladığını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kış Oyunlarımızın ilk etkinliğine, coşkulu bir Karaoke Gecesi ile başladık. Cuma akşamları, birbirinden eğlenceli ve öğretici aktivitelerle dolu Kış Oyunlarımız tüm hızıyla devam edecek" ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş