Congun’un Aşk Acısı gösterisi 30 Nisan’da

Avukat Ali Congun’un Aşk Acısı isimli stand up gösterisi, 30 Nisan’da Çanakkaleli izleyiciler ile buluşuyor.

493

Stand up gösterileriyle özellikle sosyal medyada bir hayli izleyici kitlesine sahip olan Avukat Ali Congun, Aşk Acısı isimli gösterisi ile 30 Nisan’da Çanakkale seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Çanakkale Barosu’ndan yapılan duyuruya göre; Çanakkale’deki avukatların bu gösteriyi özel indirimle izlenmesi için anlaşmaya varıldı.

Barodan yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Baromuz ve Av. Ali Congun’un arasında yapılan anlaşma ile Av. Ali Congun tarafından yapılan Stand Up gösterinde meslektaşlarımıza özel %20 indirim anlaşması yapılmıştır.

Buna göre 30 Nisan Çarşamba 20:30 İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde “Aşk Acısı” isimli Stand Up gösterinde bilet alırken promosyon kodunu girmeniz halinde %20 indirim uygulanacaktır. Promosyon kodunu Baro Personelimiz Ergüven Koç’a ulaşarak alabilirsiniz.”

(HABER MERKEZİ)
Paylaş