havadurum

ÇOMÜ’ye bin 52 yatak kapasiteli öğrenci yurdu geliyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi'nde inşaatı devam eden 2024-2025 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanan modern öğrenci yurdu için önemli bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. 

502

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Terzioğlu Yerleşkesi'nde inşaatı devam eden 2024-2025 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi planlanan modern öğrenci yurdu için önemli bir değerlendirme toplantısı düzenlendi. ÇOMÜ’de yapımı devam eden bin 52 yatak kapasiteli öğrenci yurdunda yapılacak çalışmaları değerlendirme ve koordinasyon toplantısı Çanakkale Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Öğrenci yurtlarında çalışmalar değerlendirildi

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, DSİ 252. Şube Müdürü Uğur Gürsel Altay, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Dağlar ve ilgili kurumların müdürleri katıldı. Toplantıda; öğrenci yurdunda şu ana kadar yapılan çalışmalar, tefriş planlama, su ve kanalizasyon şebeke yeterliliği, enerji besleme, gaz tedarik, haberleşme ve internet ile ulaşım durumu gibi konularda yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

“Öğrencilerin herhangi bir sorun yaşamamaları için koordinasyon içine çalışmalı”

Öğrenci yurdunun 2024-2025 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için gerekli çalışmaların hızlıca bitirilmesi talimatının veren Vali Aktaş, Çanakkale’de öğrenim gören öğrencilerin barınma, ulaşım ve güvenlik gibi konularda herhangi bir sorun yaşamamaları için tüm kurumların iyi bir koordinasyon içine çalışması gerektiğine belirtti. Toplantı, görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş