havadurum

ÇOMÜ ve DEGSAN'dan İhtiyaç Sahibi Ailelere Sıcak Yemek Desteği

ÇOMÜ ve DEGSAN Limited Şirketi, ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ulaştırmak için iş birliği protokolü imzaladı. "Sofralarımız Bir" isimli sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

887

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ve DEGSAN Gıda Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ulaştırmak için iş birliği yaptı. Protokol kapsamında, "Sofralarımız Bir" isimli sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. Proje ile Çanakkale Merkez bölgesinde belirlenen ailelere hafta içi her gün sıcak yemek ulaştırılması sağlanacak. Protokol törenine, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, DEGSAN Limited Şirketi adına Alper Irmak, Spor Bilimleri Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın katıldı.

Projenin Detayları

ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü ile DEGSAN Limited Şirketi arasında yürütülen "Sofralarımız Bir" projesi ile Çanakkale Merkez bölgesinde belirlenen ailelere hafta içi her gün belirlenen saatler arasında sıcak yemek ulaştırılması sağlanacak. Projenin yürütücülüğünü Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü adına Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, proje danışmanlığını Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç ve Deniz Teknolojileri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halit Kuşku'nun üstlendiği proje ile ihtiyaç sahibi ailelere destek olunacak.

(Yunus Erzincanlı)


Paylaş