ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, Kent Fest’e katıldı

ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, Çanakkale Valiliği ve diğer yerel kurumların iş birliğiyle düzenlenen Kent Fest'e katılarak, gönüllü öğrencilerle eğitici ve eğlenceli etkinlikler sundu. Festival, 12-13 Ekim tarihlerinde Halk Bahçesi'nde yüzlerce katılımcıyı bir araya getirdi.

303

Çanakkale Valiliği, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Çanakkale Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Kent Fest 12-13 Ekim tarihlerinde Halk Bahçesi'nde gerçekleştirildi.

Festival kapsamında ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Koordinatör Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve gönüllü öğrenci ekibi ile birbirinden eğlenceli, öğretici ve heyecanlı etkinliklerle yüzlerce Çanakkaleli vatandaşlarımız, miniklerimiz ve ÇOMÜ ailesinin kıymetli öğrencileriyle bir araya geldi.

Etkinlikler kapsamında Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın koordinasyonunda, 35 gönüllü öğrenci ve 6 farklı atölye ile 12-13 Ekim tarihlerinde Halk Bahçesinde yer aldı. Atölyeler kapsamında Benim Dünyam VRÇOMÜ, Dijitalde Skor Benim, Eğlenceli Yüzler, Mutlu Balonlar, Uçan Fikirler: İHA Mucit ve Resim Atölyelerinin yer aldığı atölyeler ile yüzlerce çocuğa unutulmaz anlar yaşattı

(SEVİ GÖZAY UĞURLU)
Paylaş