havadurum

ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu, Sağlık Öğrencileriyle Buluştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin hasta karşılama ve memnuniyet düzeyini artırmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

740

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette, öğrencilerin hasta ve yakınlarına yönelik güler yüzlü ve samimi yaklaşımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hastane çalışanlarının memnuniyetini artırmak adına önemli adımlar attıklarını belirten Rektör Erenoğlu, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin iş başı eğitim programı çerçevesinde hastanede görev aldıklarını ifade etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter Oğuz Ünal ve diğer yöneticilerin de katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Rektör Erenoğlu, öğrencilerin hastane girişinde hasta ve yakınlarını karşılayarak bilgilendirme ve yönlendirme yapmalarının hasta memnuniyetine olumlu etkileri olduğunu vurguladı.

"Hasta ve yakınlarıyla etkileşimleri artırıyoruz"

Rektör Erenoğlu, "Hastanemizde hasta ve yakınlarının memnuniyetini artırmak için önemli çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerimiz, iş başı eğitim programı kapsamında hastanede görev alarak, hasta karşılama ve yönlendirme gibi önemli görevleri üstleniyorlar. Bu sayede, hastalarımızın ve yakınlarının memnuniyet düzeylerinde gözle görülür bir artış sağlıyoruz. Bu başarıda öğrencilerimizin emekleri büyük" dedi.

Ziyaretin ardından öğrenciler, Rektör Erenoğlu'na teşekkürlerini ileterek, hasta ve yakınlarıyla etkileşimde bulunmanın kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirttiler. Rektör Erenoğlu ise öğrencilere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Ziyaret, öğrencilerin Rektör Erenoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

(Esra Güller)

Paylaş