havadurum

ÇOMÜ Öğrencisinin İntiharı: Çanakkale'de Genç Yaşamın Acı Kaybı

Çanakkale’de bir üniversite öğrencisi, kaldığı yurdun 5. katından atlayarak hayatına son verdi. Geride bıraktığı notta ailesinden özür diledi.

5251

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi S.T., dün gece işten geldikten sonra kaldığı yurdun 5. katından atlayarak intihar etti. Ailesine “Anne, Abla, Baba; beni affedin, sizleri seviyorum, özür dilerim” ifadelerinin yer aldığı bir not bırakan gencin hem çalışıp hem okuduğu öğrenildi.

Galatasaray Formasıyla İntihar Etti

Yurt arkadaşları, S.T.'nin intihar olayından kısa bir süre önce işten geldiğini ve Galatasaray formasıyla Galatasaray’ın 3-1 yenildiği Bayern Münih maçının özetini izlediğini söylediler. Bir anda odasından çıkarak gözlerini bağladığı ve kendini merdiven boşluğuna bıraktığı belirtildi.

Sessiz Sakin Birisiydi

S.T.'nin Ağrı/Patnoslu olduğu ve sessiz sakin, kendi halinde birisi olduğu ifade edildi. “Okuldan işe, işten yurda gelirdi” diyen yurt arkadaşları, gencin neden intihar ettiğini anlayamadıklarını dile getirdiler.

ÇOMÜ’den Taziye Mesajı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ise resmi siteden taziye mesajı yayınladı. Mesajda, “ Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü birinci sınıf öğrencimiz S. T. vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” denildi. (Damla Yeltekin)

Paylaş