ÇOMÜ Öğrenci Kulüpleri tanıtım günleri başlıyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, öğrenci kulüplerinin etkinliklerini tanıtması ve yeni üye kazanması için Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Günleri düzenliyor. Etkinlik, 22-24 Ekim tarihlerinde Terzioğlu Kampüsü'nde, 25 Ekim'de ise Anafartalar Yerleşkesi'nde devam edecek. Kulüplerin stant başvuruları için son tarih 18 Ekim.

1185

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), öğrenci kulüplerinin etkinliklerini tanıtmak, yeni üye kazandırmak ve çeşitli organizasyonlarını duyurmak amacıyla Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Günleri düzenliyor. Bu yıl 22-24 Ekim 2024 tarihlerinde Terzioğlu Kampüsü Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) ve ilçelerdeki birimlerde gerçekleştirilecek etkinlik, 25 Ekim 2024 tarihinde ise Anafartalar Yerleşkesinde devam edecek.

Katılım için son başvuru tarihi 18 Ekim

Öğrenci kulüpleri, etkinliklerde stant açabilmek için başvurularını Akademik Danışmanları aracılığıyla UBYS (Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi) üzerinden en geç 18 Ekim 2024 Cuma günü saat 17:00'ye kadar iletmeleri gerekmektedir. Bu başvuru süresi sonunda, başvurular değerlendirilecek ve stant açmak isteyen kulüpler belirli alanlarda yer alacak.

Etkinlik detayları

Kulüpler, bu özel günlerde öğrencilerine sunacakları çeşitli etkinlikler, çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verecek, aynı zamanda yeni üye kazanımı amacıyla sosyal medya, broşür ve diğer tanıtım materyalleriyle katılımcılara ulaşacak.Tanıtım Günleri, ÇOMÜ öğrencileri için yeni fırsatlar keşfetmek, üniversite hayatını daha renkli hale getirecek kulüp aktivitelerine katılmak ve farklı alanlardaki ilgi alanlarını geliştirmek için büyük bir fırsat sunuyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş