havadurum

ÇOMÜ Hastanesi’ne yeni nefroloji uzmanı

Dr. Öğretim Üyesi İlhan Kılıç, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı / Nefroloji Bilim Dalı’nda göreve başladı.

1821

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi, iç hastalıkları ve nefroloji alanlarında deneyimli bir ismi kadrosuna kattı. Dr. Öğretim Üyesi İlhan Kılıç, Kasım 2023’ten itibaren ÇOMÜ Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı / Nefroloji Bilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapmaya ve hasta kabulüne başladı.

Dr. Öğretim Üyesi İlhan Kılıç, 1983 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Edirne’de tamamladı. 2008 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Iğdır-Karakuyu Sağlık Ocağı’nda mecburi hizmet yükümlülüğünü yerine getirdi. İç Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi’ni ve nefroloji yandal uzmanlık eğitimini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tamamladı. Kırklareli Devlet Hastanesi’nde ve Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde görev yaptı.

Dr. Öğretim Üyesi İlhan Kılıç’ın ulusal ve uluslararası endekslerde taranan 10’dan fazla makalesi bulunuyor. Ayrıca, Uluslararası (European Renal Association) ve Ulusal (Türk Tabipler Birliği, Türk Nefroloji Derneği) üyelikleri de mevcut. ÇOMÜ Hastanesi, Dr. Öğretim Üyesi İlhan Kılıç’ın katılımıyla, iç hastalıkları ve nefroloji alanlarında hizmet kalitesini artırmayı ve hastalarına daha iyi bir sağlık hizmeti sunmayı hedefliyor.

(Esra Güller)

Paylaş