ÇOMÜ’den Sanata Güçlü Destek!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), 61. Uluslararası Troya Festivali kapsamında düzenlenen ‘Bahçe’ sergisiyle sanat ve kültür projelerine katkı sağlamaya devam ediyor. Sergi, 20 Ağustos’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

1677

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), sanata ve kültüre verdiği desteği 61. Uluslararası Troya Festivali kapsamında düzenlenen ‘Bahçe’ sergisi ile sürdürüyor. Sergi, 20 Ağustos'a kadar ziyaret edilebilecek.

ÇOMÜ sanat ve kültür projelerine katkı sağlamaya devam ediyor

ÇOMÜ, toplumsal katkı misyonu çerçevesinde, yerel sanat ve kültür projelerine destek vermeye devam ediyor. Troia Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen ‘Bahçe’ sergisinde, üniversitenin akademik kadrosundan Prof. Evren Karayel Gökkaya, Dr. Öğr. Üyesi Mert Yavaşca ve Arş. Gör. Ayşe Ekici’nin yanı sıra farklı üniversitelerden ve şehirlerden gelen sanatçılar da eserlerini sergiledi.

ÇOMÜ kültürel çeşitliliğe değer katmaya devam edecek

ÇOMÜ tarafından yapılan açıklamada, üniversitenin yalnızca bilimsel araştırmalarda değil, aynı zamanda sanat ve kültür alanında da aktif rol oynadığı vurgulandı. Açıklamada, “ÇOMÜ, sanatın evrensel dilini destekleyerek üniversitenin topluma olan katkısını artırıyor ve sanat ile bilim arasında güçlü bir köprü kuruyor. Bu vizyon ile gelecekte de üniversite-kent iş birliklerini güçlendiren projeler geliştirmeye ve bölgenin kültürel çeşitliliğine değer katmaya devam edecek.” ifadeleri yer aldı.

‘Bahçe’ sergisi, 20 Ağustos’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş