ÇOMÜ'de Psikoloji Günleri yapıldı

167

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Psikoloji ve Yaşam Kulübü tarafından II. Psikoloji Günleri “Sonsuz Bir Çember: Şiddet” temasıyla İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Şiddetin farklı boyutlarının psikolojinin alt alanlarıyla ele alındığı etkinliğe; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Şiddet konusuna bilimsel açıdan bakılarak toplumsal farkındalık yaratmanın, yüzleşmenin ve dönüştürmenin önemli olduğunun altını çizen Rektör Erenoğlu şunları söyledi: “Sadece şiddetin sonuçları değil, aynı zamanda kökenleri, aktarım biçimleri ve toplumsal dinamiklerle olan ilişkisinin de sorgulanma fırsatı yaratıldı. Bu bağlamda etkinliği hayata geçiren tüm öğrencilerimize, destek veren hocalarımıza ve sizlere en içten duygularla teşekkür ediyorum.”

Akademik bakışın yanı sıra sahadan gelen deneyimlerinde aktarıldığı etkinlik, öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılması ile son buldu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş