ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi turizmin yıldızı olmaya hazırlanıyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Yerleşkesi, turizmde birinci olmak için emin adımlarla ilerliyor.

1723

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Yerleşkesi, yenilenen vizyonuyla Çanakkale’nin turizm destinasyonları arasında yerini almak için çalışmalarını sürdürüyor. Dardanos Yerleşkesi İktisadi İşletmesi’nin yeni yönetimi, düzenlenen bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.

Önemli isimler katılım sağladı

Gerçekleştirilen toplantıya, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı, Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Dardanos İktisadi İşletmesi Müdürü Doç. Dr. İlker Türkeri, ÇOMÜ Kurumsal İletişim Direktörü Doç Dr. Ali Emre Bilis, Dardanos İktisadi İşletmesi Müdür Yardımcısı ve Dardanos Mutfak Akademisi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Babaç, Dardanos İktisadi İşletmesi Koordinatörü Sinan Akça, ve basın mensupları katılım sağladı.

Cazibe merkezi haline gelecek

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı, Dardanos Yerleşkesi’nin mavi ile yeşilin buluştuğu eşsiz bir doğa içinde yer aldığını vurgulayarak, bu yerleşkenin yılın 12 ayı boyunca eğitim, eğlence, yeme-içme, konaklama ve dinlenme faaliyetlerinin yapılacağı bir cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.

Gastronomide birinci sıra hedefleniyor

Dardanos Yerleşkesi ’nde kurulacak olan Dardanos Mutfak Akademisi, Türkiye’nin en önemli gastronomi merkezlerinden biri olmayı hedefliyor. Dardanos İktisadi İşletmesi Müdür Yardımcısı ve Dardanos Mutfak Akademisi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Erhan Babaç, bu yeni projenin temellerinin atılacağını müjdeleyerek, akademinin Çanakkale ve Türkiye gastronomisine yön vereceğini belirtti.

Turizmin yeni yüzü olacak

Dardanos İktisadi İşletmesi Koordinatörü Sinan Akça, yerleşkenin Çanakkale için bir cazibe merkezi haline geleceğini vurgularken, yapılan planlı yatırımlar ve profesyonel yönetim anlayışı sayesinde Dardanos Yerleşkesi ’nin, Çanakkale’de turizmin yeni yüzü olacağını belirtti.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş