"Çocuklarımızın hayatında önemli bir döneme beraber eşlik ettik"

Kalkım Belediyesi’nin bağımsız ve genç belediye başkanı Zeynep Çelik, daha seçilmesinin üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen beldede başarılı çalışmalara imza atıyor.

482

Kalkım Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sünnet şöleni ile yöredeki 22 çocuğu ücretsiz sünnet ettirerek giydiren ve hediyeler alan Başkan Zeynep Çelik, büyük küçük herkesin takdirine de şayan oldu.

Kalkım Belediye Başkanı Zeynep Çelik başta olmak üzere sünnet edilen çocukların aileleri, misafirler ve protokol üyelerinin katılımıyla palyaço ve mehter takımı ile sürprizlerin olduğu törende katılanlara yemek ikramı da yapıldı.

"Gelecek yaşamlarında çocuklarımıza, mutlu ve başarılı hayatlar diliyorum"

Sünnet şöleni ile ilgili olarak açıklamada bulunan Kalkım Belediye Başkanı Zeynep Çelik, “Kalkım Belediyemizce düzenlenen organizasyonda belediyemize kayıt yaptıran 22 çocuğun sünnetleri geçtiğimiz günlerde Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Sabahettin Solak tarafından sünnet edilmişti. Yemek İkramı, mehteran takımı, palyaço, maskotlar ve çeşitli sürprizlerin olduğu Sünnet Şölenimizde misafirler ve çocuklar doyasıya eğlendi. Çocuklarımızın hayatında önemli bir döneme beraber eşlik ettik, sünnet ailelerimize, çocuklarımıza sıhhat, sağlık ve huzur diliyorum. Gelecek yaşamlarında çocuklarımıza gençlerimize geri kalan mürüvvetlerinde mutlu ve başarılı hayatlar diliyoruz” şeklinde konuştu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş