Çocuklarımızın geleceği için bir araya gelindi

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı Başkanlığında, 2024 yılı 3. Dönem Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

158

Gelibolu'da bağımlılıkla mücadele kapsamında önemli bir adım atıldı. Kaymakam Bekir Abacı başkanlığında gerçekleşen 2024 yılı 3. Dönem Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda, çocuklarımızın ve gençlerimizin bağımlılıklardan korunması için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Gelibolu'da bağımlılıkla mücadelede önemli adımlar atıldı

Bağımlılıkla mücadele konusunda en önemli görevin gençleri korumak ve onlara farkındalık kazandırmak olduğunu vurgulayan Kaymakam Abacı; "Bağımlılıkla mücadele hususunda çocuk ve gençlerimizi bağımlılıklara karşı korumak, fiziksel ve ruhsal açıdan iyi olmalarını sağlamak, tüm risklere karşı farkındalıklarını artırarak bağımlılığa karşı önleyici, destekleyici ve iyileştirici hizmetler sunmak temel görevlerimiz arasındadır." dedi.

İlçedeki paydaşlarla ortak mücadele

Toplantıda, ilçedeki tüm paydaşlar tarafından bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan çalışmalar ve gelecek dönem için planlanan projeler detaylı bir şekilde değerlendirildi. İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Tarım ve Orman Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürünün katılımıyla gerçekleşen toplantıda, ortak bir mücadele kararlılığı ortaya konuldu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş