havadurum

Çocuk Üniversitesi, mezunlarını verdi: Öğrenciler keplerini attı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) bünyesinde gerçekleştirilen “Okuldan Üniversiteye Bilim Yolculuğu: Çocuk Üniversitesi” projesinin mezuniyet töreni gerçekleşti.

485

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) bünyesinde gerçekleştirilen “Okuldan Üniversiteye Bilim Yolculuğu: Çocuk Üniversitesi” projesinin mezuniyet töreni, Terzioğlu Yerleşkesi Troya Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Bülent Güven’in katılımıyla gerçekleştirilen törende, öğrenciler ve aileler mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Dr. Öğr. Üyesi Merve Önol yürütücülüğünde 18 Mart İlkokulu'nun işbirliği ile gerçekleştirilen ÇOMÜ’nün farklı bilim dallarından 20 akademisyeninin araştırmacı olarak görev aldığı projede, teorik ve uygulamalı bilim ve sanat etkinliklerin tamamlanması sonrası Terzioğlu Yerleşkesi Troya Kültür Merkezi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Bülent Güven’in katılımlarıyla gerçekleştirilen törende aileler ve öğrenciler Çocuk Üniversitesinden mezuniyet sevincini yaşadılar. Öğrenciler proje kapsamında yaptıkları çalışmaların sunumunu yapmalarının ardından proje kapsamında Öğr. Gör. Mete Gökçe koordinatörlüğünde Müzik Eğitimi ABD öğrencisi Aleyna Topçu tarafından söz ve bestesi yapılan “Bilim Yolu” şarkısını koro eşliğinde sundular. Projeye destek veren 18 Mart İlkokulu yöneticilerine, projenin katılımcısı Sınıf Öğretmenleri Arzu Ceylan ile Raşit Zengin’e ve akademisyenlere plaket ve teşekkür belgelerinin takdimi sonrası mezun öğrencilerin kep atmalarıyla tören sona erdi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş