havadurum

CNBC-e Geri Dönüyor! Ekonomi ve Eğlence Bir Arada!

9 yıllık aradan sonra CNBC-e, lbak Holding bünyesinde ekranlara geri dönüyor. Gün boyu canlı yayınlarla ekonomi ve iş dünyası haberlerini sunacak kanal, akşam saatlerinde ise diziler, filmler ve yarışma programlarıyla izleyicileri eğlendirmeyi amaçlıyor.

635

9 yıllık aradan sonra Türkiye'ye geri dönen CNBC-e, lbak Holding bünyesinde yepyeni bir formatla ekranlarda yerini aldı. Kanal, gün boyu canlı yayınlarla bölgesel ve global finans ve iş dünyası haberlerini izleyicilerine aktarırken, akşam saatlerinde ise diziler, filmler ve yarışma programlarıyla da keyifli bir seyir deneyimi sunacak.

Zengin Yayın Akışı ile Herkese Hitap Ediyor

CNBC-e'nin yeni yayın akışı, hafta içi sabah 07.00'den akşam 19.00'a kadar ekonomiye odaklanacak. Bu saatler arasında güncel borsa haberleri, analizler, röportajlar ve özel programlar ile izleyiciler ekonomi dünyasının nabzını tutacak. Akşam 19.00'dan sonra ise diziler, filmler ve yarışma programları ile eğlence dozu yükselecek.

Uluslararası Yayınlarla Global Bakış Açısı

CNBC-e'nin yayın içeriği, Abu Dhabi, Londra, New York ve Singapur gibi dünyanın önde gelen finans merkezlerindeki CNBC bürolarının uluslararası yayınlarıyla da zenginleşecek. Bu sayede izleyiciler, sadece Türkiye'den değil, global ekonomiden de anlık haberler ve gelişmeler alabilecek.

CNBC-e Hangi Platformda?

CNBC-e'yi Kablo TV'de 38. kanaldan, Tivibu'da 42. kanaldan, TVPlus'ta 31. kanaldan ve D-Smart'ta 38. kanaldan izleyebilirsiniz.

Türksat 4A Frekans Bilgileri:

  • Frekans: 11837
  • Sembol: 30000
  • FEC: 2/3
  • POL: V (Dikey)

CNBC-e ile Ekonomi ve Eğlencenin Keyfini Çıkarın!

CNBC-e, yenilenen formatı ve zengin içerikleriyle ekonomi ve eğlenceyi bir araya getirerek izleyicilerine keyifli bir seyir deneyimi sunmaya hazır. Ekonomi dünyasındaki gelişmeleri takip etmek ve keyifli vakit geçirmek için CNBC-e'yi takipte kalın!

(ESRA GÜLLER)
Paylaş