havadurum

Club Brugge-Beşiktaş maçında ilk 11'ler belli oldu: UEFA Konferans Ligi’nde Grup Aşamasının İlk Maçı

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde grup aşamasındaki ilk maçında Belçika’nın Club Brugge takımıyla karşılaşıyor. Siyah-beyazlılar, rakibini yenerek gruba iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Maçın ilk 11’leri ve detayları haberimizde.

1011

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde grup aşamasındaki ilk maçında Belçika’nın Club Brugge takımıyla karşılaşıyor. Siyah-beyazlılar, rakibini yenerek gruba iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Beşiktaş, Club Brugge ile Avrupa kupalarında 4. kez mücadele edecek. İki takım arasında oynanan 3 maçın ikisini Belçika temsilcisi, birini ise Beşiktaş kazandı.

Beşiktaş, Club Brugge ile Avrupa’da 4. Randevu

Beşiktaş, Club Brugge ile Avrupa kupalarında 4. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 3 maçın ikisini Belçika temsilcisi, birini ise siyah-beyazlılar kazandı.

Beşiktaş, 2006-2007 sezonunda UEFA Kupası grup aşamasında oynanan mücadeleyi 2-1 üstün tamamladı. Club Brugge ise 2014-2015 sezonunda Uefa Avrupa Ligi son 16 turunda oynanan müsabakalardan 2-1 ve 3-1’lik skorlarla galip ayrıldı.

Beşiktaş ve Club Brugge’nin Bu Sezonki Performansları

Beşiktaş, bu sezon oynadığı 10 karşılaşmada 8 galibiyet - 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Siyah-beyazlılar, UEFA Konferans Ligi’ne 2. eleme turundan başlayarak gruplara kaldı. Beşiktaş, sırasıyla Tirana, Neftçi ve Dinamo Kiev’i eleyerek gruplarda oynama hakkı elde etti.

Rakip Club Brugge ise bu sezon ligde ve UEFA Konferans Ligi’nde 12 müsabakaya çıktı. Norveçli Ronny Deila’nın çalıştırdığı Club Brugge, söz konusu maçlarda 8 galibiyet - 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Club Brugge de tıpkı Beşiktaş gibi Konferans Ligi’ne 2. eleme turundan adım attı. Sırasıyla Aarhus, Akureyri ve Osasuna’yı eleyen Belçika temsilcisi, grup vizesi elde etti.

Maçın İlk 11’leri Belli Oldu

Beşiktaş, Club Brugge ile oynayacağı maçın ilk 11’inde sürpriz bir tercih yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş, forvette Aboubakar’a Muleka’yı partner yaptı. Gedson da orta sahada forma giydi.

Club Brugge'nın ilk 11'i

Mignolet, Mechele, Sabbe, Spileers, De Cuyper, Skov Olsen, Vetlesen, Onyedika, Skoras, Vanaken, Thiago.

Beşiktaş'ın ilk 11'i

Mert, Rosier, Bailly, Amartey, Masuaku, Hadziahmetovic, Demir Ege, Gedson, Rashica, Muleka, Aboubakar.(Haber Merkezi)

Paylaş