havadurum

Club Brugge - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi’nde heyecan başlıyor!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Club Brugge ile karşı karşıya geliyor. Maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

759

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Belçika’nın güçlü ekibi Club Brugge ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, zorlu deplasmanda galibiyet arayacak. Peki, Club Brugge - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

Beşiktaş, Avrupa’da namağlup

Beşiktaş, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 2. eleme turundan başladı. Siyah-beyazlılar, sırasıyla Tirana, Neftçi ve Dinamo Kiev takımlarını eleyerek gruplara kaldı. Beşiktaş, bu süreçte oynadığı 6 maçı da kazanarak Avrupa’da namağlup unvanını korudu.

Club Brugge, Şampiyonlar Ligi’nden geldi

Club Brugge ise UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne Şampiyonlar Ligi play-off turundan geldi. Belçika ekibi, play-off’ta Monaco ile eşleşti ve ilk maçı deplasmanda 2-1 kazandı. Ancak rövanş maçında evinde 3-0 yenilerek elendi ve Konferans Ligi’ne düştü.

Club Brugge - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçı 21 Eylül 2023 Perşembe günü saat 22:00’de oynanacak. Maçın canlı yayın kanalı EXXEN olacak. Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov’un yöneteceği karşılaşma Jan Breydel Stadı’nda gerçekleştirilecek.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in sahaya süreceği muhtemel 11 şöyle:

Mert, Rosier, Necip, Bailly, Masuaku, Amir, Gedson, Chamberlain, Rashica, Cenk, Aboubakar.

Club Brugge’un muhtemel 11’i

Club Brugge’ta teknik direktör Philippe Clement’in sahaya süreceği muhtemel 11 şöyle:

Mignolet, Mata, Mechele, N’Soki, Sobol, Vormer, Rits, Vanaken, Lang, De Ketelaere, Dost.

Club Brugge - Beşiktaş maçını kaçırmayın!

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde heyecan başlıyor. Club Brugge - Beşiktaş maçını canlı olarak izlemek için EXXEN’i tercih edebilirsiniz.

Yunus Erzincanlı

Paylaş