CHP'nin 101. Kuruluş Yıldönümü Çan'da törenlerle kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 101. kuruluş yıldönümü, Çan'da düzenlenen törenlerle kutlandı. Atatürk Şehir Meydanı'ndaki etkinlikte, CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral ve Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, partinin tarihi ve gelecek hedeflerine dair konuşmalar yaptı.

663

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 101. kuruluş yıldönümü Çan'da da törenlerle kutlandı. CHP Çan İlçe Başkanlığı tarafından Atatürk Şehir Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma ve kutlama programına CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, CHP Çan Kadın Kolları Başkanı Emine Çetin ve kadın kolları üyeleri, CHP Çan Gençlik Kolları yönetimi ve üyeleri, CHP'li İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Ünal ve R. Mesut Özyurt ile Çan Belediyesi'nin CHP'li belediye meclis üyeleri, CHP Çan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Törende CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral ve partilerce Atatürk Anıtı'na çelenk konulduktan sonra İlçe Başkanı Demiral tarafından bir konuşma yapıldı.

Partilerinin 101. kuruluş yıldönümü ile ilgili olarak açıklamada bulunan CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, “Benim iki büyük eserim vardır; Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir" diye Atatürk'ün izinde kuruluşumuzun 101. yılında bugün saat 10:00'da Atatürk Şehir Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma programı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan da yaptığı açıklamada; "Kurtuluş ve kuruluşun partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük iki eserinden biri CHP, 101 yaşında. Nice özgür, aydınlık yarınlara" ifadelerini kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş