havadurum

CHP’li Saraç, “Biz Gençler, Partinin Öz Gücüyüz”

CHP İl Gençlik Kolları, yerel seçimlerde aday adayı olan gençler için tanıtım toplantısı düzenledi. toplantıda CHP Gençlik Kolları Başkanı Eren Saraç, “Bugün aday adayı olma cesaretini göstermelerinden gurur duydum” dedi.

1478

CHP İl Gençlik Kolları, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Gençlik Kotası kapsamında aday adayı olan genç partilileri tanıttı. CHP İl Binasında düzenlenen toplantıda CHP Gençlik Kolları Başkanı Eren Saraç, “Genç Belediye Meclis Üyesi adaylarımızı tanıtacağımız basın toplantımıza hoş geldiniz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi 3. Genel Başkanımız Bülent Ecevit'in dediği gibi bu partinin Öz Gücüyüz” dedi.

“Her görevi büyük bir özveriyle yerine getirmeye çalışan gençleriz”

Saraç, gençlik kotasının önemine değinerek, “Hayatın her alanında CHP Gençlik Kolları'nın bir ferdi olduğumuzun bilincinde hareket ediyor, bu bilinçle yaşıyoruz. Partimizin bize nerede ne zaman ihtiyacı varsa sorumluluktan bir an olsun kaçınmadan, aldığımız her görevi büyük bir özveriyle yerine getirmeye çalışan gençleriz. Gençlik Kolları Genel Merkezinden gelen genelgeye göre, Örgüt denetiminde önseçim yapılacak tüm seçim bölgelerindeki belediye meclis üyeliği listelerinde ‘gençlik kotası’ uygulanması, Gençlik Kolları yöneticisi görevini devam ettirirken başvuran herkesin de gençlik kotasında sayılması kararları Parti Meclisimizde oy birliğiyle kabul edilmiştir” sözlerine yer verdi.

“Bugün aday adayı olma cesaretini göstermelerinden gurur duydum”

CHP’li Saraç listelerde daha çok genç isimlerin yer alması gerektiğini vurgulayarak, “Partimizin gençleşme çabasında, sadece gençlik kotasının yetmeyeceği aynı zamanda bu tür listelerin kotalarla sınırlandırılmaması gerektiğini savunuyor. Daha çok genç arkadaşlarımızın listelerde yer edinmesini istiyoruz. Bugün aday adayı olma cesaretini göstermiş, burada oturan her bir arkadaşımız ile gurur duydum. Arkadaşlarımızın Belediye Meclis Üyesi Aday adaylıkları başta partimize ve memleketimize hayırlı olsun. Ben CHP Çanakkale Gençlik Kolları İl Başkanı olarak her bir adayımızı cesaretinden ve aldıkları sorumluluktan dolayı tebrik ediyorum. Kendilerine başarılar diliyor, Gençlik Kolları örgütleri olarak her daim onların yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. İl Genel meclis üyesi aday adayı Önceki dönem gençlik Kolları İl sekreterimiz Egemen Taylan Özkurnaz da aramızda” diye belirtti. Saraç’ın konuşmasının ardından CHP İl Başkanı Levent Gürbüz’de genç adaylara başarılar diledi. Açıklamanın sonunda adaylar kendilerini tanıttı.

CHP’nin Genç Adayları;

Çanakkale Merkez Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

  • Müslüm Yalçınkaya
  • Alp Can Çakmak
  • Hülya Afat
  • Deniz Hazal Uysal
  • Simge Kutlu
  • Muhammet Ali Arıkan
  • Öykü Kaya

Kepez Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

  • Gizem Canan Erdem
  • Cansu Hürya Öztürk

Çan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

  • Kerem Öner(Damla Yeltekin)
Paylaş