havadurum

CHP'li Övün, Eceabat Belediye Başkan Aday Adayı oldu

2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Eceabat Belediye Başkan Adayı Metin Övün, yeniden aynı görev için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

2048

Önümüzdeki yerel seçimlerde Eceabat Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu gerçekleştirdiğini açıklayan Metin Övün, geçtiğimiz seçimlerde aynı ilçe için CHP’nin adayı olmuştu.

2019 seçimlerinde sosyal belediyecilik anlayışı için çok mücadele ettiklerini ifade eden Övün, “Gelinen süreçte ilçemizin geleceğine, gençlerine, çocuklarına, kadınlarına, balıkçılarına, çiftçilerine, emekçilerine yani bizi biz yapan her birimize daha güzel yarınlar hazırlamak için bir kez daha sorumluluk üstlenmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Yaklaşan seçimlere ilişkin konuşan Övün, "Çünkü Eceabatımız çok kıymetli bir ilçe, hemşehrilerimiz belediyemiz çalıştıkça gururlanmayı hak ediyor. Şimdi kaybedecek bir günümüz bile yok ve acaba başka ne olur diye bekleyecek halimiz olmamalı… İşte bu sorumluluk bilinciyle ve bu kez kazanacağımızın sözünü vererek Eceabat Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum. Son olarak örgütümüzün değerlendirmesi sonucu tekrar aday olursam iddiamızı büyütmek istiyorum. İnşallah tarihi bir oy oranıyla kazanacağız ve kazanan bir kişi değil, kazanan Eceabat halkımız olacak.“ dedi.

(Sevi Gözay Uğurlu)

Paylaş