havadurum

CHP’li İstek adaylığını açıkladı!

6 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan CHP Kadın Kolları Kongresi için Merkez İlçe Başkanı Mehtap İstek, adaylığını duyurdu.

1722

CHP Kadın Kolları Kongresi 6 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. 6 Haziran’da düzenlenecek kongre için, CHP Kadın Kolları Kongresi için Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap İstek, adaylığını açıkladı. Kadın Kolları Başkanı Mehtap İstek’i adaylık açıklamasında Milletvekili İsmet Güneşhan, Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve CHP’li yöneticilerin yanı sıra kadın kolları, İstek’e destek verdi.

“2016’dan bu yana aktif siyasetin içerisindeyim”

2016 yılından bu yana aktif siyasette bulunduğunu söyleyen CHP’li İstek “Partimize 2016 yılında üye olup ilçe kadın kollarında görev yaptım ve o tarihten bu yana aktif siyasetin içerisindeyim. 27 Ekim 2023 tarihinde çevremin, partili arkadaşlarımın desteği ve güveni ile Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na atanarak çok önemsediğim bu göreve başladım” ifadelerine yer verdi.

“Çok güzel bir başarı elde ettik”

Yerel seçimlerde, CHP olarak mücadelelerinden bahseden İstek “Göreve başladığım dönemde, önümüzde bizler için önemli olan yerel seçimler vardı. Yerel seçimde, içinde bulunduğum yönetimim, il ve ilçe yönetimimizdeki ve tüm partimizdeki değerli üyelerimiz ile öbek çalışmalarına başladık. Öbek çalışmalarımızda, sokak sokak, ev ev gezerek 30 bin haneye dokunduk. Geri dönüşleri alarak, değerlendirerek çalışmalarımıza yön verdik. Nihayet bu çalışmalar sonucunda o dönem Belediye Başkan adayımız Muharrem Erkek, Milletvekilimiz İsmet Güneşhan liderliğinde, il ve ilçe Başkanlarımızın katkıları ile çok güzel bir başarı elde ettik” sözlerini kullandı.

Adaylığını açıkladı

6 Haziran tarihinde, adaylığını duyuran Başkan İstek “Bu başarıdan hareketle, Genel Merkezimizin gönderdiği Kadın Kolları Kongre Bildirgesi ile 6 Haziran 2024 olarak belirlediğimiz kongremizde Merkez ilçe Kadın Kolları Başkanlığına adaylığımı, Sayın basın mensubu arkadaşlarımız aracılığı ile tüm partili kadın üyelerimize duyurmak isterim. Şimdiden desteğiniz, güveniniz için teşekkür eder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi ‘Dünyada her şey kadının eseridir’ sözüyle çok çalışmaya ve birlikte üretmeye adayım” dedi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş